Nieuws | Dit willen we met u delen!

Welkom bij Move Beyond

Geert Vermunt en Mike Mallee

Move Beyond heeft Geert Vermunt (34) en Mike Mallee (42) aan haar team van project- en verandermanagers toegevoegd. De uitbreiding is in lijn met de ambitie van Move Beyond om te groeien en het team verder aan te vullen met nieuwe energie, kennis en ervaring. Move Beyond helpt klanten met effectief project- en verandermanagement bij het realiseren van hun organisatiestrategie. De reeds aanwezige en nog verder te ontwikkelen veranderkracht van de organisatie speelt hierin een belangrijke rol.

  Geert is momenteel 10 jaar werkzaam binnen het IT domein en heeft hierbij verschillende projectmanagement-, business analyse- en consultancy rollen vervuld. Tijdens deze opdrachten heeft hij ervaring opgedaan met het analyseren, ontwerpen en inrichten van de brug tussen IT oplossingen en (de bedrijfsdoelstellingen van) organisaties.  Voorbeelden hiervan zijn de uitvoering van ERP implementaties, software selecties en de analyse van IT (beheer) organisaties.

Gedurende de uitvoering van opdrachten haalt Geert energie uit het operationaliseren van project-aspecten naar concrete activiteiten. Indien nodig neemt Geert ook graag deel aan de inhoudelijke invulling van de activiteiten. Verder hecht hij veel waarde aan het stimuleren van samenwerking tussen interne en externe partijen om te komen tot waardevolle oplossingen en verandering.

Voordat Geert bij Move Beyond begon, heeft hij onder andere gewerkt bij KPMG.

 

  Mike is een enthousiaste en ervaren projectmanager die vooral actief is in de Retail wereld. Zijn basis legde hij in de techniek als network- en system engineer, maar de afgelopen 10 jaar werkte hij als Projectmanager en Service Delivery Manager. Ook was hij enige tijd teamleider van een Ecommerce team, bij HEMA. Mike’s voorkeur is om te werken in internationale teams. Hij heeft een goed gevoel voor politiek en weet als geen ander hoe om te gaan met verschillende (type) collega’s en opdrachtgevers. Mike heeft veel ervaring met winkelprocessen en technische implementaties van bijvoorbeeld kassa- en telefonie oplossingen. Ook vervulde hij met succes verschillende rollen in het Ecommerce domein van zijn opdrachtgevers.

 

Voordat Mike bij Move Beyond kwam deed hij via VendexKBB en Capgemini opdrachten voor onder andere Ahold Delhaize, HEMA, Rituals Cosmetics, Action, Canon Europe en De Bijenkorf.

Move Beyond

Ridderstraat 88
4902 AC Oosterhout
Nederland / The Netherlands

Tel: +31 (0)162 571536
info@movebeyond.nl
Routebeschrijving