Nieuws | Dit willen we met u delen!

Welkom bij Move Beyond…

Bas van der Heijden en Tim Zantvoort stellen zich graag aan u voor

De afgelopen maand heeft Move Beyond haar team van project- en verandermanagers versterkt met Bas van der Heijden (42) en Tim Zantvoort (32). De uitbreiding is in lijn met de ambitie van Move Beyond om te groeien en het team verder aan te vullen met nieuwe energie, kennis en ervaring. Move Beyond helpt klanten met effectief project- en verandermanagement bij het realiseren van hun organisatiestrategie. De reeds aanwezige en nog verder te ontwikkelen veranderkracht van de organisatie speelt hierin een belangrijke rol.

Bas is een ervaren adviseur. Hij heeft de ervaring opgedaan in verschillende rollen, met name als projectmanager, implementatie specialist, scrummaster & procesconsultant.

Hij heef zijn opdrachten in verschillende sectoren uitgevoerd, voornamelijk de luchtvaart, IT, telecom & retail. Kenmerkend hierbij is dat er altijd een raakvlak is naar Business Process Management en Lean & Six Sigma. Door de brede ervaring is Bas uitstekend in staat om snel een nieuwe organisatie te doorgronden.

Bas’ stijl is gedreven en gecontroleerd. Hij blijft zoeken naar ook de niet voor de hand liggende oplossing. Opdrachtgevers waarderen zijn resultaat- & klantgerichtheid ondersteund door zijn analytisch vermogen.

Bas heeft voordat hij bij Move Beyond in dienst kwam, ruim 12 jaar gewerkt bij Atos Consulting in Nederland en Frankrijk. Daar heeft hij projecten gedaan bij onder andere Air France KLM, Heineken ANWB, KPN en Nokia.

Tim is een gedreven en gepassioneerde Project Manager met zeven jaar consultancy- & project managementervaring, opgedaan tijdens het begeleiden van verschillende supply chain projecten. De project ervaring die hij heeft opgedaan strekt zich uit van het implementeren van EU-wetgeving voor medicijnverpakkingen tot het leiding geven aan een team van lokale professionals voor het uitbreiden van de logistieke activiteiten van een non-profit organisatie. Tim geeft de voorkeur aan het werken in een complexe, uitdagende en internationale omgeving met de focus op supply chain, waar vele veranderingen samen opgepakt worden.

Tim heeft ervaring opgedaan bij een verscheidenheid aan bedrijven binnen de farmaceutische, e-commerce en non-profit sector. Voordat Tim bij Move Beyond is gestart, heeft hij gewerkt bij Cycleon, Danish Refugee Council, Canon, Altran en Amgen.

 

 

Move Beyond

Ridderstraat 88
4902 AC Oosterhout
Nederland / The Netherlands

Tel: +31 (0)162 571536
info@movebeyond.nl
Routebeschrijving