Nieuws | Dit willen we met u delen!

Welkom bij Move Beyond

Joost Wilbrink en Pascal Broens stellen zich voor....

De afgelopen maanden heeft Move Beyond haar team van project- en verandermanagers versterkt met Joost Wilbrink (39) en Pascal Broens (49). De uitbreiding is in lijn met de ambitie van Move Beyond om te groeien en het team verder aan te vullen met nieuwe energie, kennis en ervaring. Move Beyond helpt klanten met effectief project- en verandermanagement bij het realiseren van hun organisatiestrategie. De reeds aanwezige en nog verder te ontwikkelen veranderkracht van de organisatie speelt hierin een belangrijke rol.

Joost heeft veel ervaring in de aansturing van software development en implementatie trajecten, met name voor e-commerce toepassingen. Zowel vanuit lijn management rollen als vanuit project en programma management rollen is hij de afgelopen 12 jaar veelvuldig verantwoordelijk geweest voor diverse implementatie trajecten voor organisaties in met name de reis en logistiek branches. Met enthousiasme, daadkracht en humor brengt Joost structuur en organisatie aan in verander en implementatie trajecten.

Voor MoveBeyond heeft Joost gewerkt voor een startup, “OK-app”, Sunweb Group en Brink’s geld en waarde transport. Zijn loopbaan is hij gestart bij Accenture waar hij veel ervaring heeft opgedaan met IT en e-commerce trajecten in de luchtvaart.

 

Pascal heeft meer dan 19 jaar consultancy- en projectmanagementervaring, voornamelijk opgedaan tijdens het begeleiden van omvangrijke (internationale) ERP (JDE) implementaties, post merger integraties en procesharmonisaties in verschillende sectoren. Pascal is gewend te werken met internationale teams.

Hij heeft een passie voor het opbouwen en begeleiden van effectieve multifunctionele teams en het vertalen van bedrijfsdoelstellingen naar bedrijfsresultaten.

Voordat hij bij Move Beyond kwam, heeft hij gewerkt bij Deloitte (projecten bij o.a. Interface BV, Telenet, Rousselot, C&C, AG Barr, Keune, Omron, Standard Textile, Cargill en Kinross).

Move Beyond

Ridderstraat 88
4902 AC Oosterhout
Nederland / The Netherlands

Tel: +31 (0)162 571536
info@movebeyond.nl
Routebeschrijving