Nieuws | Dit willen we met u delen!

Welkom bij Move Beyond

Sjors, William en Jos stellen zich graag aan u voor

De afgelopen maanden heeft Move Beyond haar team van project- en verandermanagers versterkt met Sjors Janssen (38), William Siemons (54) en Jos Huizer (41). De uitbreiding is in lijn met de ambitie van Move Beyond om te groeien en het team verder aan te vullen met nieuwe energie, kennis en ervaring. Move Beyond helpt klanten met effectief project- en verandermanagement bij het realiseren van hun organisatiestrategie. De reeds aanwezige en nog verder te ontwikkelen veranderkracht van de organisatie speelt hierin een belangrijke rol.

Sjors is een toegewijde en resultaatgerichte SCM professional met een achtergrond in industrie, telecom en energie. In de afgelopen jaren heeft hij met succes strategische keten-transformaties gerealiseerd, het verbeteren van operationele sturing en executie, en het realiseren van procesverbeteringen.

Zijn focus ligt op het definiëren en realiseren van besturingsmodellen en hij heeft uitgebreide ervaring op het gebied van supply chain planning. Hij excellente analytische vaardigheden, is een expert in System Dynamics, en is bekend met Lean  Six Sigma methodes en de toepassing ervan.

Sjors is een teamspeler die snel en eenvoudig verbinding maakt met anderen. Met zijn energieke drive weet hij zich in snel tempo bekend te maken met de context waarin hij zich bevindt. Met het oog gericht op het uiteindelijke resultaat,  blijft hij pragmatisch en realistisch in het bewandelen van de route ernaartoe.

 

William Siemons is een door de wol geverfde resultaatgerichte programma/project en verandermanager met meer dan 25 jaar internationale ervaring in projecten variërend van IT systeemontwikkeling tot systeembeheer, van aanbesteden tot uitfaseren, en van opstarten tot terug op de rails zetten, in uiteenlopende branches zoals banken, verzekeringen, olie, luchtvaart, transport, retail, wholesale en overheid. 

Een stevige persoonlijkheid die zich uitstekend staande houdt in complexe speelvelden, goed kan communiceren in alle lagen van de organisatie en enthousiasmeert met zijn passie, energie en gevoel voor humor.

 

Jos is een betrokken manager met ruime ervaring in Continuous Improvement. Hij heeft ruim 20 jaar werkervaring in verschillende lijnmanagement functies en meerdere Customer Focus projecten geleid. Jos heeft een passie voor Lean Six Sigma en deelt zijn kennis vol overgave met zijn team. In zijn rol als project manager heeft hij zich bezig gehouden met o.a. Customer Delight en Effective Collaboration projecten. Daarbij lag de nadruk op het raakvlak tussen mensen, processen en systemen.

Jos is een pragmatische projectmanager die een hoge klanttevredenheid nastreeft. Hij geeft zijn projectteam veel vertrouwen en vrijheid, maar grijpt tijdig in wanneer dit nodig is.

Kerneigenschappen Jos zijn het empathisch vermogen, gestructureerde aanpak en focus op het resultaat, waarbij de organisatie doelstellingen niet uit het oog worden verloren.

Voordat Jos bij Move Beyond kwam, heeft hij onder andere gewerkt bij Canon, Océ en een media advies bureau.

 

Move Beyond

Ridderstraat 88
4902 AC Oosterhout
Nederland / The Netherlands

Tel: +31 (0)162 571536
info@movebeyond.nl
Routebeschrijving