Nieuws | Dit willen we met u delen!

Move Beyond team verder uitgebreid

Welkom Diederik, Koen en Rob!

Move Beyond heeft Diederik van Dijk (32) en Koen van den Bergh (37) aan haar team van project- en verandermanagers toegevoegd. Daarnaast heeft Move Beyond, Rob Horst (45) aangetrokken als Business Development Manager.  De uitbreiding is in lijn met de ambitie van Move Beyond om te groeien en het team verder aan te vullen met nieuwe energie, kennis en ervaring. Move Beyond staat voor continue veranderen en maakt dat ook waar bij het realiseren van haar eigen groeidoelstelling. 

Diederik is een energieke en bevlogen manager die in het begin van zijn carrière al een verscheidenheid aan internationale werkervaring heeft opgedaan bij marktleiders: o.a. Philips, Heineken, Velux, Staples, Intergamma, Maersk. Na zijn studie International Business & Marketing Management en een jaar ondernemen, heeft hij besloten om in dienst te treden bij Accenture. Via Accenture heeft hij op impactvolle projecten mogen werken. Hij maakt snel en gemakkelijk contact in alle lagen binnen organisaties vanwege zijn extraverte karakter, beleefde en persoonlijke benadering. Diederik heeft ervaring in zowel lijnmanagement als binnen projectmanagement in diverse rollen. Hij komt het beste tot zijn recht in organisaties met korte lijnen en met een winnaarsmentaliteit.

In zijn vrije tijd is Diederik daarom het meeste tijd kwijt aan diverse sporten (bijv. hardlopen, zeilen, wielrennen) die hem uitdagen en doen ontspannen, lekker eten en reizen behoren ook tot zijn favoriete bezigheden.

Voordat Diederik bij Move Beyond kwam, heeft hij gewerkt bij o.a. Leapp, Rituals Cosmetics en Accenture (projecten bij o.a. C1000, Jumbo Supermarkten, Intergamma, Staples, Unilever, Maersk, Velux)

 

 

Met zijn ruim 10 jaar IT-consultancy ervaring heeft Koen deelgenomen aan verschillende grote internationale state-of-the-art end-to-end ERP-business transformaties/ IT-implementaties in verschillende branches. Tijdens deze projecten heeft hij brede kennis opgebouwd op het gebied van Project/Team Management, Data Migratie en Cutover Management.

Zijn gestructureerde stijl van leidinggeven is direct en resultaatgericht, doortastend met humor en oog voor het menselijke aspect. Door middel van zijn drive en analytische vaardigheden kan hij snel tot de kern van het probleem komen en adequaat handelen.

Voordat Koen bij Move Beyond kwam, heeft hij onder andere gewerkt bij Accenture, Infosys Consulting en Deloitte (projecten bij o.a. Siemens, BMW, Shell, Unilever, ING Bank, Buma/Stemra, Alliander).

 

 

Rob is een commercieel business manager met 20 jaar werkervaring met continu focus op het vinden en leveren van toegevoegde waarde. Oplossingen liggen in het speelveld mens, proces en systeem.

De laatste 2 jaar is Rob werkzaam geweest als resource manager, daarvoor in sales rollen en als zelfstandig ondernemer. Zijn ervaring ligt binnen de vakgebieden Finance, Supply Chain en IT (ERP) bij met name productiebedrijven.

Voordat hij bij Move Beyond kwam heeft hij ervaring opgedaan bij Eiffel, NRG Group en myBrand.

 

Move Beyond

Ridderstraat 88
4902 AC Oosterhout
Nederland / The Netherlands

Tel: +31 (0)162 571536
info@movebeyond.nl
Routebeschrijving