Nieuws | Dit willen we met u delen!

Move Beyond team verder uitgebreid

Charl Klein Woolthuis en Fil Wiltjer stellen zich voor

De afgelopen maanden heeft Move Beyond haar team van project- en verandermanagers versterkt met Charl Klein Woolthuis (54) en Fil Wiltjer (50). De uitbreiding is in lijn met de ambitie van Move Beyond om te groeien en het team verder aan te vullen met nieuwe energie, kennis en ervaring. Move Beyond helpt klanten met effectief project- en verandermanagement bij het realiseren van hun organisatiestrategie. De reeds aanwezige en nog verder te ontwikkelen veranderkracht van de organisatie speelt hierin een belangrijke rol.

Charl heeft als manager in ruim 20 jaar een uitgebreide ervaring opgebouwd in het succesvol professionaliseren, transformeren en digitaliseren van operationele processen.
Hij heeft deze ervaring opgedaan binnen de FMCG, dagvers, luchtvaart en energie, bij grote en kleinere spelers.

De kracht van Charl is dat hij snel een analyse kan maken van wat er verbeterd kan worden. Hij is sterk in het vertalen van strategie naar individuele of afdelingsdoelstellingen. Hij is vaardig in het aanbrengen van een logische structuur en met zijn kennis van processen en de slimme inzet van (IT) tooling krijgen medewerkers meer ruimte om zich te richten op het overtreffen van de klantverwachtingen.

Charl geeft op een coachende manier leiding, hij geeft ruimte, zet anderen aan het denken en krijgt mensen mee in het werken naar een helder doel. Deze aanpak leidt tot snelle resultaten die bovendien geborgd worden in de organisatie.

Charl heeft een passie voor veranderingen waarin naast organisatorische aspecten ook IT-vraagstukken komen kijken. Of het nu gaat om het opstellen van de Business IT roadmap, het verbeteren van de informatievoorziening over de keten heen of het vormgeven van de digitale transformatie.

 

Fil heeft met 20 jaar project- en lijnmanagement ervaring een brede kijk op organisaties, processen en systemen en weet zich een nieuwe omgeving snel eigen te maken. Hij kijkt verder dan de grenzen van zijn eigen project-domein, waarbij zijn kracht ligt in het ‘overbruggen van de kloof’ tussen de betrokkenen en zijn gedrevenheid om de klus te klaren. Vanuit zijn nuchtere inslag en aandacht voor “de menselijke maat” is hij ervan overtuigd dat project- en verandermanagement hand in hand moeten gaan om beoogde resultaten te realiseren, ongeacht of het gaat om het verbeteren van een proces, het opzetten van een nieuwe afdeling of het managen van een team van professionals. Naast het feit dat hij veel plezier haalt uit de interactie tussen mensen, staat of valt het overeind blijven van het resultaat immers met de betrokkenheid van mensen.

Fil heeft in uiteenlopende branches projecten uitgevoerd met name op het grensvlak tussen business en IT. Voordat hij bij Move Beyond kwam, heeft hij projecten uitgevoerd bij Altran, Enexis, Stedin, Utilty Connect, Evides, ING, Gemeente Barendrecht, NUON, Essent, Hint engineering en Dacom. Voor een nieuwe uitdaging gaat zijn voorkeur gaat uit naar het vertalen van de strategie naar een verander-aanpak en de implementatie daarvan in de operatie in een open op verbetering gerichte organisatie.

Move Beyond

Ridderstraat 88
4902 AC Oosterhout
Nederland / The Netherlands

Tel: +31 (0)162 571536
info@movebeyond.nl
Routebeschrijving