Nieuws | Dit willen we met u delen!

Move beyond team verder uitgebreid

Ben Coes en Cor Fraanje stellen zich voor....

Move Beyond heeft Ben Coes (29) en Cor Fraanje (33) aan haar team van project- en verandermanagers toegevoegd. De uitbreiding is in lijn met de ambitie van Move Beyond om te groeien en het team verder aan te vullen met nieuwe energie, kennis en ervaring. Move Beyond staat voor continue veranderen en maakt dat ook waar bij het realiseren van haar eigen groeidoelstelling. 

Ben is een gedreven projectmanager. Hij heeft een bedrijfskundige achtergrond en heeft zich verder gespecialiseerd in het leiden van complexe supply chain projecten. Voordat hij aan de slag ging bij MoveBeyond (juni 2019) was hij 4,5 jaar werkzaam bij Superunie, de inkoopvereniging van 13 food retailers. Hier was hij verantwoordelijk voor het supply chain netwerk van het vers- en diepvries assortiment. Vanuit deze rol heeft hij veel projecten en optimalisatietrajecten begeleid met leveranciers, logistiek dienstverleners en retailers.

Ben combineert een gestructureerde en resultaatgerichte aanpak en met zijn analytische vermogen doorziet hij ketens en processen snel. Hij is degene die overzicht creëert in complexe of hectische situaties en is besluitvaardig vanuit een rationele inslag. Zijn communicatieve vaardigheden en ondernemende karakter helpen hem om de verandering te realiseren en in te bedden in de organisatie.

 

 

Cor is een gedreven supply chain professional die altijd gewerkt heeft op het snijvlak van organisatie, processen en techniek in zowel lijn- als projectmanagement. Hierdoor is hij uitstekend in staat om deze werelden met elkaar te verbinden. Cor is een absolute teamspeler met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en hij is in staat om snel door te dringen tot de kern van het probleem, waarna hij vervolgens de uitvoering oppakt met een praktische instelling, doelgerichte aanpak en een sterk structurerend vermogen. In zijn rol als projectmanager is hij verantwoordelijk geweest voor onder meer een WMS implementatie, de ontwikkeling van een, binnen de tankstation branche, innovatief shop replenishment systeem en het opstarten van twee buitenlandse vestigingen.

Voordat Cor bij Move Beyond kwam, heeft hij gewerkt bij van Leeuwen Buizen, DHL, Slimstock, Edco Eindhoven BV en Newco Europe BV.

Move Beyond

Ridderstraat 88
4902 AC Oosterhout
Nederland / The Netherlands

Tel: +31 (0)162 571536
info@movebeyond.nl
Routebeschrijving