Nieuws | Dit willen we met u delen!

Move Beyond team verder uitgebreid

Arwen Kieboom en Bas van Zuijlen stellen zich voor...

De afgelopen maanden heeft Move Beyond haar team van project- en verandermanagers versterkt met Arwen Kieboom (53) en Bas van Zuijlen (43). De uitbreiding is in lijn met de ambitie van Move Beyond om te groeien en het team verder aan te vullen met nieuwe energie, kennis en ervaring. Move Beyond helpt klanten met effectief project- en verandermanagement bij het realiseren van hun organisatiestrategie. De reeds aanwezige en nog verder te ontwikkelen veranderkracht van de organisatie speelt hierin een belangrijke rol.

Arwen heeft meer dan 25 jaar werkervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie zowel bij multinational Wessanen als bij het zeer ondernemende familiebedrijf Van Rijsingen Groep. Binnen deze bedrijven heeft ze zich ontwikkeld als zeer ervaren manager, die naast dagelijkse leiding van de operatie ook noodzakelijke veranderingen initieerde en realiseerde.

De kracht van Arwen is dat ze in staat is om met haar kijk op organisaties en processen snel scherp te krijgen wat er verbeterd kan worden en bovendien krijgt ze organisaties in beweging. Naast voorstellen wat er anders kan is ze zelf graag onderdeel van de transitie om daarna de organisatie zelfstandig te laten functioneren.

Haar kennis van processen door de hele keten maakt haar een sparring- en gesprekspartner voor alle levels binnen een organisatie, ook door haar uitstekende communicatieve vaardigheden.

De managementstijl van Arwen wordt gekenmerkt door het continu zoeken naar samenwerking binnen organisaties om zowel als individueel als gezamenlijk beter te presteren. Deze zoektocht wordt gedreven door behoefte om resultaat gericht te werken, het maximaal haalbare te realiseren voor individu en organisatie. Ze houdt van korte lijnen, duidelijkheid en snel schakelen. Werken in een productie of logistieke omgeving past haar het best.

 

Bas is een gepassioneerde manager die ruim 20 jaar ervaring in supply chain management en logistiek met zich mee brengt in de projecten en verandertrajecten die hij mag leiden. Zijn verschillende rollen geven hem een breed spectrum aan vaardigheden en kennis waarmee hij bruggen slaat tussen alle betrokken vakgebieden.

Met zijn doortastende en gestructureerde aanpak, maakt Bas zich organisaties en opdrachten snel eigen. Vanuit een scherp geformuleerde visie en doelstelling, maakt hij het verschil door organisaties op een zo efficiƫnt mogelijke manier door verandering te leiden. Zijn aandacht voor de mens, draagt er in grote mate toe bij dat hij duurzame resultaten realiseert, met een breed draagvlak. Zijn sterke communicatieve vaardigheden maken elke complexiteit voor iedereen begrijpelijk.

Bas heeft een passie voor supply chain en logistieke veranderingen, waarbij naast de organisatorische aspecten ook volop technische vraagstukken komen kijken. Of het nu gaat om vestigingsanalyses, ontwerpen van logistieke operaties of processen, mechanisering of automatisering.

Voordat Bas bij Move Beyond kwam, heeft hij onder andere gewerkt voor: fonQ (retail | B2C), Sandvik AB (industrie / handel | B2B) en DSV A/S (Logistieke Dienstverlening | High-Tech). Hierin heeft vanuit project-, lijn- en accountmanagement functies grote projecten en organisaties mogen leiden en vele internationale belangen mogen behartigen.

 

Move Beyond

Ridderstraat 88
4902 AC Oosterhout
Nederland / The Netherlands

Tel: +31 (0)162 571536
info@movebeyond.nl
Routebeschrijving