Nieuws | Dit willen we met u delen!

Move Beyond team verder uitgebreid

vier nieuwe collega's stellen zich graag voor

De afgelopen maanden heeft Move Beyond haar team van project- en verandermanagers versterkt met Pieter Vermeulen (44), Charlotte Meuwissen (41) en Yvon van der Wal (49). Daarnaast heeft Move Beyond, Marcelle van der Leeuw (42) aangetrokken als Business Development Manager. De uitbreiding is in lijn met de ambitie van Move Beyond om te groeien en het team verder aan te vullen met nieuwe energie, kennis en ervaring. Move Beyond helpt klanten met effectief project- en verandermanagement bij het realiseren van hun organisatiestrategie. De reeds aanwezige en nog verder te ontwikkelen veranderkracht van de organisatie speelt hierin een belangrijke rol.

Pieter heeft 20 jaar ervaring in het implementeren van ERP systemen, met een bijzondere aandacht voor Oracle. Pieter heeft bovendien een aantal Cloud implementaties gedaan, in zowel inhoudelijke rollen als (team-) management posities. Pieter heeft ervaring met de daadwerkelijke implementatie van dergelijke systemen, maar ook met zaken als pakketselectie, opstellen van IT roadmaps, procesoptimalisatie, testmanagement en IT carve-outs. Qua proceskennis ligt de nadruk op Supply Chain gerelateerde processen, en de daaraan gerelateerde systeemproblematiek.

Voordat Pieter in dienst kwam bij Move Beyond was hij werkzaam bij PwC, waar hij betrokken is geweest bij opdrachten voor Schiphol, Generali, Vodafone/Ziggo en Office Depot.

 

Charlotte is een betrokken en betrouwbare professional die organisaties en hun mensen helpt veranderingen te omarmen.

Ze heeft uitgebreide ervaring in diverse consultancy functies als change en project manager. Haar kracht ligt in: het leven makkelijker maken van mensen en organisaties die onderhevig zijn aan verandering met daarbij veel oog voor detail en persoonlijke aandacht. Ze is sensitief, communicatief vaardig en goed in het opbouwen van relaties binnen een organisatie van werkvloer tot bestuurskamer.

Ze heeft veel internationale ervaring en weet zich snel een organisatie eigen te maken en te blenden. Verder heeft Charlotte ruime ervaring met grote implementatie projecten, organisatieveranderingen en het opzetten en optimaliseren van processen en de uitrol hiervan naar diverse (internationale) locaties. Voordat Charlotte bij Move Beyond in dienst kwam heeft ze gewerkt bij Accenture, Shell en Ormit en projecten uitgevoerd bij onder andere AkzoNobel, Alliander, Philips Semiconductors, Rabobank, Shell en Staples.

 

Yvon is een ervaren project- en verandermanager met een brede kijk op organisaties en processen, ze brengt zowel nuchtere zakelijkheid als creativiteit mee. Ze heeft internationale ervaring als SAP-consultant in het Supply Chain domein en als business consultant/project manager in het doorvoeren van complexe veranderingen op het snijvlak van business en IT voor organisaties. Zo heeft ze aan de implementatie van diverse IT tools gewerkt; SAP, Sofon, Hubwoo maar ook business gerelateerde verbeterprojecten opgeleverd. Voorbeelden hiervan zijn het ontwerp en de implementatie van een nieuw logistiek framework, doorlooptijdverkortingen middels de LEAN methodiek en ketenplanning optimalisatie.

Haar voorkeur gaat uit naar het werken op het operationele vlak met innovatieve organisaties aan het inhoudelijk vertalen van een strategie naar verandertrajecten met of zonder een IT component.

Voordat Yvon bij Move Beyond kwam werkte ze onder andere bij Mona, de Kaas divisie van Campina, DMV en Philips Healthcare.

 

Marcelle is bij Move Beyond actief als Business Development Manager. Ze heeft in de afgelopen 18 jaar werkervaring opgedaan in zowel consultancy- als commerciële rollen. Ze heeft als consultant projecten uitgevoerd op het gebied van proces- en verbetermanagement. Daarnaast heeft ze als accountmanager ervaring opgedaan bij klantorganisaties die te maken hebben met complexe uitdagingen op het snijvlak van Business en IT.

Vanuit de advies- als ook vanuit de commerciële rol heeft ze altijd de focus op het verbinden van mens en organisatie.

De laatste jaren is Marcelle werkzaam geweest als keyaccountmanager voor ING. Voordat zij bij Move Beyond kwam heeft zij ervaring opgedaan bij Eiffel, De Sensus-methode en Ordina.

 

Move Beyond

Ridderstraat 88
4902 AC Oosterhout
Nederland / The Netherlands

Tel: +31 (0)162 571536
info@movebeyond.nl
Routebeschrijving