Nieuws | Dit willen we met u delen!

Move Beyond breidt verder uit…

Vijf nieuwe collega's stellen zich voor

De afgelopen maanden heeft Move Beyond haar team van project- en verandermanagers versterkt met Marcel van Heeswijk (49), Erwin Kempkes (36), Ronald Gelderblom (35), Eelco van Nieuwenhuijzen (45) en Carlo Ter Burg (45). De uitbreiding is in lijn met de ambitie van Move Beyond om te groeien en het team verder aan te vullen met nieuwe energie, kennis en ervaring. Move Beyond helpt klanten met effectief project- en verandermanagement bij het realiseren van hun organisatiestrategie. De reeds aanwezige en nog verder te ontwikkelen veranderkracht van de organisatie speelt hierin een belangrijke rol.

Marcel is een projectmanager met brede, internationale ervaring. Past zich aan naar wat de situatie vraagt, is in staat problemen tot de kern terug te brengen en boekt daardoor snel resultaat. Marcel heeft internationale projecten gedaan in uiteenlopende branches: aircraft leasing, productie, IT-dienstverlening, accountantskantoren. Gemeenschappelijke kenmerken binnen deze opdrachten: procesverbetering, software/ERP en innovatie. Hij is geïnspireerd door nieuwe ontwikkelingen zoals blockchain, digitalisering en wat dit betekent voor businessmodellen en supply chain.
Voor Marcel bij Move Beyond kwam heeft hij onder andere opdrachten gedaan bij Canon, Océ, AerCap, Sitech Services, Daalderop, Dirk van den Broek en Visser & Visser.

Erwin is een energieke enthousiaste manager met een gezonde hoeveelheid nieuwsgierigheid. Hij heeft meer dan 12 jaar Retail ervaring opgedaan in zowel project- als lijnmanagement. Of het nu food, non-food of fashion Retail is, Erwin zijn drive, persoonlijkheid en kennis helpen hem in het besturen, ontwerpen en implementeren van Supply Chain Optimalisaties. Voorbeelden hiervan zijn End 2 End replenishment, Supply Chain Planning, Collaborative Supply Chains en Business Analyse vraagstukken.
Typisch Erwin is zijn pragmatische aanpak, extraverte persoonlijkheid en duidelijke stijl van leiding geven. Met grenzeloze ambitie, humor en persoonlijke aandacht stuurt hij teams gedreven en doortastend aan. Buiten werktijd heeft hij altijd een reden om winkels met nieuwe concepten en/of nieuwe formules te bezoeken.
Voordat Erwin bij Move Beyond kwam heeft hij onder andere gewerkt bij Albert Heijn (via Capgemini), Bol.com, Blokker en Mexx

Ronald is een enthousiaste projectmanager met een brede ervaring in verschillende omgevingen, met een achtergrond in Operational Excellence. Ronald heeft zowel rollen aan de Business zijde als aan de IT zijde in projecten vervuld, wat hem in staat stelt om vanuit beide perspectieven te acteren en een brugfunctie tussen deze werelden te vervullen. Zijn ervaring varieert van het optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen tot en met het implementeren van nieuwe producten/diensten in de markt. Ronald combineert een gestructureerde en resultaatgerichte houding met de drive om daadwerkelijk verandering te realiseren en in te bedden in de organisatie.

Ronald heeft in uiteenlopende branches werkervaring opgedaan. Voordat hij bij Move Beyond kwam, heeft hij projecten uitgevoerd bij DAF Trucks N.V., Stedin, Eneco, KPN, Vogten Staal, Trafa BV, Gemeentebelastingen Rotterdam en het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Eelco is een ervaren project- en lijnmanager. Vanuit zijn ervaring als ERP consultant heeft hij zich via lijnmanagement ontwikkeld tot projectmanager in logistieke ERP-trajecten waarbij de nadruk steeds lag op het raakvlak tussen mensen, processen en systemen om zodoende het best mogelijke eindresultaat te bereiken.
Eelco is een pragmatische projectmanager met veel oog voor mensen en het team. Hij is ervan overtuigd dat project- en verandermanagement hand in hand moeten gaan om optimale resultaten te behalen. Hij heeft het meeste ervaring met Food en Groothandels-ondernemingen.
Eelco heeft hiervoor bijna 10 jaar als zelfstandig projectmanager en consultant aan veel verschillende projecten gewerkt (o.a. Nutricia, Vion, PGZ, Kaemingk, Varo Energy). Daarvoor heeft hij als lijnmanager gewerkt bij Numico/Danone en weer daarvoor als consultant bij PwC en IBM.

Carlo is een ervaren en gedreven projectmanager met meer dan 22 jaar consultancy ervaring, waarvan ruim 12 jaar als projectmanager. Hij heeft ervaring met zowel traditionele projecten als agile trajecten. Carlo geeft projectteams graag de vrijheid, maar grijpt tijdig in waar dit noodzakelijk is en streeft naar een hoge klanttevredenheid, maar verliest het belang van zijn team en het groter belang van de organisatie niet uit het oog. Met zijn technische achtergrond is hij als geen ander in staat om als spil te fungeren tussen de business en de technische afdeling(en). Zijn kerneigenschappen zijn praktische instelling, klantgerichtheid, doorzettingsvermogen en structurerend vermogen. Voordat Carlo in dienst kwam bij Move Beyond, heeft hij projecten uitgevoerd voor onder andere: TenneT, Hogeschool Arnhem & Nijmegen, Scab Accountants, Philips en ASML.

 

Move Beyond

Ridderstraat 88
4902 AC Oosterhout
Nederland / The Netherlands

Tel: +31 (0)162 571536
info@movebeyond.nl
Routebeschrijving