Nieuws | Dit willen we met u delen!

Even voorstellen…

Welkom Maaike Bennis!

Move Beyond heeft Maaike Bennis (33) aan haar team van project- en verandermanagers toegevoegd. De uitbreiding is in lijn met de ambitie van Move Beyond om te groeien en het team verder aan te vullen met nieuwe energie, kennis en ervaring. Move Beyond staat voor continue veranderen en maakt dat ook waar bij het realiseren van haar eigen groeidoelstelling. 

Maaike heeft ruime ervaring (7 jaar) in het automatiseren- & optimaliseren van processen bij internationale (omnichannel) groothandel organisaties. Daarbij heeft zij een complexiteit van applicaties geïmplementeerd, zoals een ERP, WMS, Webshop, BI-tooling. De uitvoering hiervan heeft ze gedaan vanuit een rol als projectmanager als ook van lijnmanager met verantwoording voor IT en logistiek. Ze weet zowel haar leveranciers als haar eigen organisatie uit te dagen bij een digitale transformatie.

Maaike houdt van aanpakken en is analytisch sterk. De snelheid waarmee zij verbanden legt en haar nuchtere blik, maakt dat ze altijd een passende oplossing/aanpak vindt. Daarbij is ze sterk op de inhoud en krachtig in het verbinden van mensen. Gedreven door efficiëntie wilt Maaike het beste uit haar omgeving halen. Ze is overtuigd van de kracht van eenvoud én samenwerking.

 

 

Move Beyond

Ridderstraat 88
4902 AC Oosterhout
Nederland / The Netherlands

Tel: +31 (0)162 571536
info@movebeyond.nl
Routebeschrijving