Nieuws | Dit willen we met u delen!

Even voorstellen…

Bart van den Brink, Ivar van der Hulst en Marlise Rijneveld

Move Beyond heeft Bart van den Brink (47) en Ivar van der Hulst (46) aan haar team van project- en verandermanagers toegevoegd. De uitbreiding is in lijn met de ambitie van Move Beyond om te groeien en het team verder aan te vullen met nieuwe energie, kennis en ervaring.

Move Beyond staat voor continue veranderen en maakt dat ook waar bij het realiseren van haar eigen groeidoelstelling. Daarom heeft Move Beyond, Marlise Rijneveld (46) aangetrokken als Corporate Recruiter.  

Bart is een gedreven en markante manager met veel internationale ervaring, die de organisaties waarin hij werkt snel eigen maakt en snel een verschil kan maken. Bart heeft veel ervaring in zowel de lijn management als in het leiding geven aan complexe projecten. Zijn lijnmanagement ervaring is met name op het gebied van logistiek, supply chain management en algemeen management. Hierbij heeft hij voorkeur voor het werken in een complexe omgeving waar veranderingen nodig zijn. De projecten strekken zich uit van het implementeren van ERP oplossingen tot de regie over het opzetten van een nieuw internationaal distributie centrum. Bart heeft gewerkt in verschillende internationale organisaties binnen verschillende branches waaronder Automotive, Handel, Productie en Retail.

Voordat Bart bij Move Beyond kwam, heeft hij onder andere gewerkt bij KPN, Achmea, ABP/USZO, UPC/Ziggo, RDW, PACCAR/DAF Trucks N.V en Bosal.

 

Ivar combineert 5 jaar lijnmanagementervaring (Delivery manager/ People manager) met 15 jaar consultancy- en projectmanagementervaring, voornamelijk opgedaan tijdens het begeleiden van omvangrijke (internationale) ERP (SAP) implementaties.

Ivar realiseert, als projectmanager in politiek gevoelige omgevingen, doelstellingen voor organisaties. De basis van zijn kracht ligt in het optimaal organiseren van de samenwerking tussen alle betrokken partijen. Hij ondersteunt dit met drive en persoonlijk commitment en zeer goede communicatieve vaardigheden.

Ivar heeft in diverse branches zijn ervaring opgedaan. Voordat hij bij Move Beyond kwam, heeft hij gewerkt bij Capgemini (projecten bij o.a. Akzo Nobel, Heineken, Astellas, Tata Steel, Koopman, Agrifirm, Lamb Weston Meijer, Essent en TomTom).

 

Marlise heeft ruime ervaring met werving en bemiddeling van consultants en interimmanagers binnen uiteenlopende omgevingen en vakgebieden. Na haar studie Nederlands Recht heeft zij drie jaar gewerkt als consultant werving & selectie in de accountancy bij Vitae en vervolgens zes jaar bij RGP, een global consulting en interim-managementbureau. Hier heeft zij gewerkt als Client Service Manager en Director of Recruitment. In 2012 heeft zij ervoor gekozen om als zelfstandig headhunter en interim (recruitment) consultant te gaan werken voor diverse opdrachtgevers binnen de bancaire sector, accountancy en management consulting.

Marlise kijkt ernaar uit om nu als Corporate Recruiter ”aan de andere kant van de tafel” te zitten en nieuwe collega’s voor de eigen organisatie te werven.

Ben jij een projectmanager met ruime ervaring in verandertrajecten binnen retail, productie en/of handel en benieuwd naar jouw mogelijkheden bij Move Beyond? Neem dan contact op met Marlise via marlise.rijneveld@movebeyond.nl

Move Beyond

Ridderstraat 88
4902 AC Oosterhout
Nederland / The Netherlands

Tel: +31 (0)162 571536
info@movebeyond.nl
Routebeschrijving