Nieuws | Dit willen we met u delen!

Even voorstellen…

Bas Meijers en Ruud van Beeck

Move Beyond heeft Bas Meijers (43) en Ruud van Beeck (52) aan haar team van project- en verandermanagers toegevoegd. De uitbreiding is in lijn met de ambitie van Move Beyond om te groeien en het team verder aan te vullen met nieuwe energie, kennis en ervaring. Move Beyond helpt klanten met effectief project- en verandermanagement bij het realiseren van hun organisatiestrategie. De reeds aanwezige en nog verder te ontwikkelen veranderkracht van de organisatie speelt hierin een belangrijke rol.

BasĀ is werkzaam geweest in zowel lijn- en projectmanagement als consultancy functies. De kracht van Bas is het vertalen van organisatiedoelen naar technische en/of functioneel werkende situaties en andersom, om ze vervolgens als verandertraject te implementeren en te borgen. Hij heeft ruime ervaring in het optimaliseren van business processen en het managen van migratie- en implementatietrajecten.

Voordat Bas bij Move Beyond begon, heeft hij onder andere gewerkt bij ROCMN, Inter Access, Gemeente Dronten, Lentis, IHC Merwede, Oracle, Sun Microsystems als Manager MT-lid, Project/Transitie Manager en Business Consultant.

 

Ruud combineert 11 jaar lijnmanagementervaring met 16 jaar consultancy- en projectmanagementervaring, voornamelijk opgedaan in het Operations & Supply Chain Management domein. Zijn ervaring strekt van directiekamer tot op de werkvloer, van strategie-implementatie tot operationele procesoptimalisatie. Door zijn open en mensgerichte persoonlijkheid is hij in staat snel en in goede harmonie een team up to speed te krijgen en tot resultaten te komen. Door zijn mix aan ervaringen weet hij wat veranderingen voor organisaties betekenen en heeft hij vele veranderprojecten succesvol geleid.

Ruud heeft in diverse branches zijn ervaring opgedaan. Voor hij bij MoveBeyond kwam heeft hij onder andere gewerkt bij Capgemini Consulting (projecten bij oa. Philips, Douwe Egberts, Heijmans, VTech Electronics, AkzoNobel, KPN, Alliander en Shanks) en daarvoor bij LeeBur-Multilift en Stork Conveyor Systems.

Move Beyond

Ridderstraat 88
4902 AC Oosterhout
Nederland / The Netherlands

Tel: +31 (0)162 571536
info@movebeyond.nl
Routebeschrijving