Nieuws | Dit willen we met u delen!

Even voorstellen…

Tony Rook

Move Beyond heeft Tony Rook (53) aan haar team van project- en verandermanagers toegevoegd. De uitbreiding is in lijn met de ambitie van Move Beyond om te groeien en het team verder aan te vullen met nieuwe energie, kennis en ervaring. Move Beyond helpt klanten met effectief project- en verandermanagement bij het realiseren van hun organisatiestrategie. De reeds aanwezige en nog verder te ontwikkelen veranderkracht van de organisatie speelt hierin een belangrijke rol.
 
Tony is een gedreven peoplemanager, die zich snel inleeft in de formele en informele krachtenvelden binnen een organisatie. Hij heeft veel ervaring in zowel de lijn als in projecten. Niet alleen projecten zoals implementaties van business systemen (ERP/CRM), maar bijvoorbeeld ook bouwprojecten of inkooptenders. Zijn lijnmanagement ervaring is vooral op het gebied van operatie, logistiek en het opzetten en aansturen van projectmanagement afdelingen.

Tony is met name actief in productie, handel en service verlenende organisaties.

Voordat Tony bij Move Beyond kwam, heeft hij onder andere gewerkt bij Gunco, Bosal, QAD, Glovia, Equinix en is hij ook actief geweest als zelfstandig project- en interimmanager.

Move Beyond

Venestraat 1
4931 BM Geertruidenberg
Nederland / The Netherlands

Tel: +31 (0)162 571536
info@movebeyond.nl
Routebeschrijving