Nieuws | Dit willen we met u delen!

Welkom bij Move Beyond

Ingeborg van Mil, Hamed Fahimi en Minke Mensink stellen zich graag voor...

De afgelopen maanden heeft Move Beyond haar team van project- en verandermanagers versterkt met Ingeborg van Mil (39) en Hamed Fahimi (40). Daarnaast heeft Move Beyond, Minke Mensink (49) aangetrokken als Business Development Manager. De uitbreiding is in lijn met de ambitie van Move Beyond om te groeien en het team verder aan te vullen met nieuwe energie, kennis en ervaring. Move Beyond helpt klanten met effectief project- en verandermanagement bij het realiseren van hun organisatiestrategie. De reeds aanwezige en nog verder te ontwikkelen veranderkracht van de organisatie speelt hierin een belangrijke rol.

Ingeborg heeft veel ervaring in zowel lijn- als projectmanagement in grote organisaties. Ze is altijd werkzaam geweest in de supply chain organisatie van de verschillende bedrijven. Dit varieerde van het aansturen van een planningsteam, een logistieke operatie of een logistiek dienstverlener tot bijvoorbeeld de implementatie van een WMS systeem. Bij al deze rollen lag er nadruk op het verander proces.

Ze heeft in meerdere opdrachten gewerkt op het scheidsvlak van de Business (operatie) en IT. Ze is goed in procesmatig denken en kan snel de vertaalslag maken tussen IT en Business.

Als leidinggevende is het Ingeborg haar passie om te bouwen aan een team en het beste uit de mensen te halen die in haar team werken. Als projectleider haalt ze haar resultaten doormiddel van bruggen bouwen en het zoeken naar verbinding.  Haar motto is samen met anderen daar komen waar je niet had gedacht te (kunnen) eindigen. Telkens afwegend of er toegevoegde waarde is. Dit doormiddel van persoonlijke aandacht, open en eerlijk communiceren, het zoeken naar verbinding en openstaan voor wensen en motivaties van het team en de omgeving.

Hamed is een ervaren project- en verandermanager met een WO-achtergrond. Hij heeft een brede ervaring in IT-infrastructuur, opgedaan bij verschillende soorten organisaties op operationeel en strategisch niveau. Hij opereert sterk op alle niveaus van de organisatie.  Hij heeft een pragmatische en resultaatgerichte aanpak. Hij heeft oog voor detail en gevoel voor mensen en politiek bestuurlijke verhoudingen.

De laatste jaren is hij verantwoordelijk geweest voor een breed scala aan ICT-projecten met vele vaak tegengestelde belangen en een groot verandercomponent. Hamed heeft het vermogen om ingewikkelde technische zaken in begrijpbare taal uit te leggen. Zo weet hij een brug te slaan tussen business, IT, architectuur, en servicemanagement.

Minke is ruim 20 jaar werkzaam geweest in de arbeidsbemiddeling, waar ze verschillende functies heeft gehad. Voornamelijk commerciële rollen richting grote klanten, waarbij klantgerichtheid en belangenbehartiging van alle partijen altijd op de voorgrond heeft gestaan. Ze is een enthousiaste, ondernemende en resultaatgerichte manager die commercieel en dienstverlenend is, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Haar kwaliteiten zijn om snel verbinding te maken met interne en externe klanten en relaties en deze relaties verder te ontwikkelen, zodat er een duurzame relatie ontstaat gebaseerd op vertrouwen en resultaat voor alle partijen. Ze gaat actief op zoek naar de vraag achter de vraag en lost dat graag samen met de klant op. Ze weet mensen in beweging te krijgen met oog voor mens en resultaat om zo haar doelstellingen te realiseren

 

 

Move Beyond

Ridderstraat 88
4902 AC Oosterhout
Nederland / The Netherlands

Tel: +31 (0)162 571536
info@movebeyond.nl
Routebeschrijving