De overeenkomsten tussen fietsen en veranderen

Ons verhaal | Je voortdurend aanpassen

We kunnen het allemaal al: ons voortdurend aanpassen aan veranderende omstandigheden. Tenminste… als je tot de groep mensen behoort die ooit heeft leren fietsen.

Verandervermogen en fietsen

Als er iéts is waarbij je verandervermogen nodig hebt, dan is het wel bij fietsen. Want ga maar na, fietsen vraagt een uitgekiend samenspel van balans, snelheid, energie en richting. Dat doen we allemaal alsof het niks bijzonders is. Je ontdekt pas hoe gecompliceerd fietsen is, als je aan een niet-fietser probeert uit te leggen wat je allemaal moet doen om veilig van A naar B te komen. Bovendien realiseer je je dan hoe eenvoudig en tegelijk vernuftig een fiets eigenlijk is geconstrueerd.

Hetzelfde gemak waarmee je fietst, wil je ook ontwikkelen bij veranderen. Soepel de bocht om, iets harder trappen bij tegenwind, je bewegen in de rest van het verkeer, even versnellen of afremmen als dat nodig is, een waaiertje maken met collega’s en iemand op de bagagedrager nemen die ervaren is en de weg kent.

Daarom vinden wij het fietsen een mooie metafoor voor hoe wij tegen veranderen aankijken. Wij houden ook van slimme eenvoud; hersens uit de mouwen noemen wij dat. We zoeken altijd naar een aanpak die zo simpel is als mogelijk, zo robuust als nodig en perfect passend bij de omstandigheden en de wensen van de gebruiker.

Move Beyond is er voor u

Wij helpen u graag:

  • om extra kracht bij te zetten;
  • om slim gebruik te maken van impuls en balans of
  • door een hulpmotor te zijn.

Zo blijft u aan het stuur, wordt u krachtiger en meer ervaren. Terwijl wij u ondersteunen onderweg naar de door u gekozen bestemming. Soms heeft u die steun hard nodig, soms even een tijdje wat minder.  Maar u weet zich altijd – al is het maar op de achtergrond – gesteund en dat is een goed gevoel.

Move Beyond

Ridderstraat 88
4902 AC Oosterhout
Nederland / The Netherlands

Tel: +31 (0)162 571536
info@movebeyond.nl
Routebeschrijving