Copyrights

Het auteursrecht van teksten en beeldmateriaal op deze site berust bij Move Beyond. Met uitzondering van de logo’s van onze opdrachtgevers. Het is dan ook niet toegestaan dit materiaal zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Move Beyond te publiceren of openbaar te maken.

Uiteraard mogen onze teksten wel met bronvermelding geciteerd en links naar onze site gedeeld worden. Wij willen immers dat ons bedrijf en onze activiteiten onder de aandacht komen van potentiële opdrachtgevers en collega’s. Om derden toch in staat te stellen iets van ons gedachtengoed te gebruiken, schrijven wij artikelen op onze blog. Deze artikelen bevatten een link naar een te downloaden pdf. Op deze pdf’s is een creative commons licentie van toepassing waar we in de pdf naar verwijzen.

Je bent vrij om deze pdf te delen — te kopiëren, te verspreiden en door te geven via elk medium of bestandsformaat voor alle doeleinden, inclusief commerciële doeleinden. Move Beyond kan deze toestemming niet intrekken zolang aan de licentievoorwaarden wordt voldaan.

Move Beyond

Ridderstraat 88
4902 AC Oosterhout
Nederland / The Netherlands

Tel: +31 (0)162 571536
info@movebeyond.nl
Routebeschrijving