Nieuws | Dit willen we met u delen!

Welkom bij Move Beyond

nieuwe collega Muriel Blom

Move Beyond heeft Muriel Blom (50) aan haar team van project- en verandermanagers toegevoegd. De uitbreiding is in lijn met de ambitie van Move Beyond om te groeien en het team verder aan te vullen met nieuwe energie, kennis en ervaring. Move Beyond helpt klanten met effectief project- en verandermanagement bij het realiseren van hun organisatiestrategie. De reeds aanwezige en nog verder te ontwikkelen veranderkracht van de organisatie speelt hierin een belangrijke rol.

Muriel is een fervent supply chain- en operations manager met een passie voor haar vak. Ze geniet van het opbouwen van teams, het implementeren van optimalisaties en het verbinden van de organisatie.

Muriel is met name actief in productie, handel en retail in uiteenlopende branches als small offset, sporting goods, fashion footwear, maritime electronics en living. Als lijn- en projectmanager begeleidt zij strategie- en optimalisatieprojecten als centralisatie van Europese logistiek, bouw en ingebruikname van nieuw Europees DC, servicestrategie na merger, ICT-implementaties, cultuur adaptie na overname en internationale transport tenders.

Voordat Muriel bij Move Beyond kwam heeft zij onder andere gewerkt bij Fetim, Crocs, Navico, ASICS en Littelfuse.

Delen via: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+

Move Beyond

Venestraat 1
4931 BM Geertruidenberg
Nederland / The Netherlands

Tel: +31 (0)162 571536
info@movebeyond.nl
Routebeschrijving